Aku sering memasang angan untuk membina istana indah.Dia sebagai RAJA dan aku sebagai RATU.Biarpun istana kami hanyalah pondok kecil,aku tahu bahagiaku ada disitu.Yang dinanti bukanlah lamaran dengan batu permata cukuplah akad dan janji setia.Andai yang terjadi tak sama dengan ketentuan hati aku redha ketetapan Ilahi.
:Aku Kau Dan Puisiku:
Seuntai kata kupersembahkan,tiada suara hanyalah tulisan..Salam Hati..
..This Blog..
Protected by Copyscape Duplicate Content Detector

Segmen Terima Kasih Sahabat Hati

Ini adalah penghargaan untuk korang,yang sudi dan masih setia dengan me.Ya,segmen khas untuk follower Sang Penyair Senja :)
Walaupun tidaklah seramai mana tapi me rasa inilah caranya untuk me hargai sahabat-sahabat hati me ni.
Ok mula-mula memang me nak buat contest,tapi me fikir me akan buat selepas berakhirnya segmen ni :).
Idea ni pun me dapat dari blog Angah .Ya kenapa me tak buat macam tu ekkk,cuma ya ada sedikit beza,beza nya apa?Oraiteee korang tengok dulu link-link dibawah ni......

1.Awak dengarlah,saya rindu sangat kita yang dulu T_T

2.Kau sakitkan hati aku,kau kecewakan aku tapi kau kata kau sayangkan aku

3.Aku hanya wanita biasa bisa sakit dan terluka

4.Andai itu yang terbaik

Photobucket

Dah tengok,ok pilih salah satu tajuk diatas,ya nama me pun Sang Penyair Senja kan ;D jadi tuliskan satu puisi mengenai tajuk atau link yang korang pilih


Letak banner tu dan linkkan ke en3 ni


Oh ya tajuk korang tu berdasarkan link yang korang pilih k...contoh : Segmen Awak dengarlah saya rindu sangat kita yang dulu T_T...haaaaaa gitu-gitu laaaa :D


Setiap en3 akan me publishkan di page yang korang sendiri pilih


Tapi pastikan korang ada fesbuk ya,nanti me publish korang tak tahu T_T

En3 tak melebihi 200 patah perkataan


Tinggalkan en3 korang di comment ni


Tarikh tutup?Ermmmm me rasa me nak tutup,me tutup.Jom join tak rugi....:)


~~~~Terima Kasih Sudi Baca~~~~







24 Menanti Senja:

Citarasa Rinduan said...

2 hari lagi??

adeh..
insyallah.. kak akan cuba

SYAF said...

Me Tak Faham Sagt nie me....
Macam Mana Nak Join...

SYAF said...

http://syaf.frenzyfm.my/2011/06/segmen-andainya-itu-yang-terbaik.html
siap Pun Hihi...

waN Mohd Salim said...

bole join ke ?

Penyair SenjA said...

wan@boleh je :)

Penyair SenjA said...

terima kasih syaf ;)

sangat setia said...

errrr. xbole lbey 200 ? xmmpu :'(

Penyair SenjA said...

sangat setia@ermmm tak mampu kenapa..lebih pun takpe lah,nanti me publish kat page yang u pilih...jom2.join je....:)

Ana Jannah said...

http://ana-jannah.blogspot.com/2011/06/segmen-andai-itu-yang-terbaik.html
~munulis dengan airmata T_T

Подтверждаю said...

as salam..
puisi!! wah!! pakcik suka!!
suka!!!!

erk! berdasarkan tajuk diatas..
hoho~mencabar ni~
ok! pakcik akan mula memerah idea masa free waktu rehat teghari ni

=)

ooh! moga dapat banyak ilham.
yum2~

safiyyah said...

http://safiyyah29.blogspot.com/2011/06/044-segmen-andai-itu-yang-terbaik.html

:)

Kata-Kata Indah Sang Penyair said...

Semua halamnnya susah saya like :)
Bagus-bagus dan banyak penggemarnya, kalah halaman saya, hehehehe :D

Salam Kata-Kata Indah Sang Penyair
FB :http://www.facebook.com/pages/Kata-Kata-Indah-Sang-Penyair/172990872714234?sk=wall

s u a r a h e a R t y said...

Salam sahabat :)


http://suarahatisipujaanhati.blogspot.com/2011/06/segmen-andai-itu-yang-terbaik.html

nurul nadia nasir said...

nak join..tp tak reti nk bersyair nehh hee

si para para said...

salam..
maaf sahabat..lama tak datang sini..
tertarik dengan segmen ni..
cuma sekarng tak punya banyak masa..
apa apa pun semoga kamu sehat dan ceria..
lain masa insyaallah saya join.

ok waktu rehat dah habis..kena sambung kerja.
:)

PeRmAtA bIrU said...

http://nilamsuhana87.blogspot.com/2011/06/segmenaku-hanya-wanita-biasa-bisa-sakit.html

hurm... saya join segmen nih..hehehe.. dah like page yang dipilihh.... thanks...

ninie_azriena said...

ninie dah join..biasa2 jer puisi nyer..tak rei lah :)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/06/segmen-andai-itu-yang-terbaik.html

Kisah Hati said...

saya join... :)


http://kisahhatiberbicara.blogspot.com/2011/06/segmen-awak-dengarlahsaya-rindu-sangat.html

hanjila said...

suka join segmen ni...

http://kura-kurabernasibbaik.blogspot.com/2011/06/andai-itu-yang-terbaik.html

PeRmAtA bIrU said...

http://nilamsuhana87.blogspot.com/2011/06/segmen-andai-itu-yang-terbaik.html

http://nilamsuhana87.blogspot.com/2011/06/segmenawak-dengarlahsaya-rindu-sangat.html

http://nilamsuhana87.blogspot.com/2011/06/segmenkau-sakitkan-hati-akukau.html

p/s:::
penyair senja.. saya saja masuk ke semua tajuk yang telah dibuat..mungkin pagi nih membuatkan ilham tercipta walau tak sehebat mana.. harap sudilah berkongsi k...thanks.... yang satu tu dah pon di post tadi...hehheh...

Подтверждаю said...

as salam..
hehe. pakcik baru nak hantar.. sibuk kit. adei..

http://fadzli-rt.blogspot.com/2011/06/sufi-hatiandai-ku-tahu.html

anGah said...

Muahahaha... ada nama angah di situ.. woww... hehehe

http://sentuhan-maya.blogspot.com/2011/06/segmen-penyair-senja-andai-itu-yang.html

Penyair SenjA said...

angah>hihihihihihi...baru situ...dah tgk ke segmen abg ben,blog mana me teringin nak hack?(>_*)

cucu tun teja said...

http://cucutunteja.blogspot.com/2011/06/aku-hanya-wanita-biasa-bisa-sakit-dan.html

Terus dari hati ini
Dan dah like page berkenaan

Senjaku Berlagu

hidup (170) harapan (132) semangat (102) puisi (100) love (91) cinta (79) sayang (74) rindu (54) pedih (46) Blogging (45) kecewa (44) terima kasih (42) Ben Ashaari (16) sahabat (16) Hmmmmm (15) Wanita (9) Mata SenjA (5) cerpen (4) Ulangtahun (2) Birthday (1) Hadiah (1)
Jika aku memberimu sebutir bintang jangan kau balas dengan memberiku bintang juga tapi sebarkanlah bintangmu diluasnya alam semesta agar jadi petunjuk walau sebutir moga kan menerangi gelapnya malam.
Andai aku tak dapat menjadi pelita malammu,cukuplah aku menjadi kunang-kunang agar malammu terang. Saat ini kau dan aku di sini. Esok,entah siapa yang akan berkelana.Menyusuri dan melanjutkan takdir sendiri. Maka setiap detik aku ingin kita mengisinya dengan erti.
Terima kasih hadir disini...Salam Hati...
-akukaudanpuisiku-
Creative Commons License
AkuKauDanPuisiku by akukaudanpuisiku is licensed under a Creative Commons Attribution .
Based on a work at akukaudanpuisiku.blogspot.com.
Permissions beyond the scope of this license may be available at http://akukaudanpuisiku.blogspot.com